ГРУНТ КОНЦЕНТРАТ ВОДОСТОП-АКРИЛ PROMMAX

Від

Використовується для внутрішніх та зовнішніх робіт. Головна мета застосування грунту – для запобігання проникненню води всередину оброблюваної поверхні.

Ґрунтовка легко наноситься, при нанесенні глибоко проникає у пори. Після висихання утворює однорідне, гладке покриття, стійке до миття та стирання. Перед застосуванням ґрунтовку концентрат розвести водою і ретельно перемішати.

Опис

Грунт концентрат водостоп-акрил призначений для запобігання проникненню води всередину оброблюваної поверхні цегли, бетону, штукатурки, інших мінеральних основ, а також деревини. Використовується для зовнішніх та внутрішніх робіт. Рекомендується для гідроізоляції підлог та стін, цокольних поверхів, підвалів, обробки нижніх вінців зрубів та т.п.

Після висихання утворює гідроізолюючу прозору плівку, що оберігає матеріали від впливу води; запобігає утворенню висолів на цеглі та інших мінеральних основах; має атмосферо- та водостійкість; покращує адгезію до наступних шарів забарвлення; може використовуватися як добавка в будівельні розчини (розбавити у співвідношенні 1:10) для поліпшення реологічних та властивостей міцності.

Підготовка поверхні:

Поверхня має бути сухою та чистою.
Витрата: 120 г/м²
Спосіб нанесення: Наноситься грунт концентрат водостоп-акрил пензлем, валиком або фарбопультом до повного насичення поверхні.
Час висихання: До відлипу – 1 година, повне висихання через 24 години за нормальних умов.

Працюємо оптом та в роздріб. Постійно оновлюємо асортимент. Більше продукції на сайті.

Підпишіться на нас в Instagram та Facebook.

Галерея фотовідгуків