Бетонконтакт і його застосування

Бетонконтакт і його застосування | PROMMAX

Будівельна промисловість постійно шукає нові технології та матеріали для поліпшення якості конструкцій, їх міцності та довговічності. Бетонконтакт і його застосування відіграє ключову роль у забезпеченні стійкості та ефективності будівельних проектів. У цій статті ми розглянемо сучасні підходи до застосування бетонконтакту, його переваги, технічні характеристики та перспективи розвитку. Грунтовка бетонконтакт  – це спеціальний склад, який використовується для покращення зчеплення (адгезії) між новим і старим бетоном або між бетоном і іншими матеріалами, такими як метал або камінь. Він є надійним продуктом для забезпечення міцності та стійкості будівельних конструкцій. Грунт для бетону, який називають бетонконтактом стане ідеальним рішенням для ремонту будь-якої складності. Доступний до замовлення на нашому сайті. Для замовлення зателефонуйте нам 0671329806.

Бетонконтакт і його застосування: для яких поверхонь підходить?

Універсальний адгезивний продукт ідеально підійде для таких поверхонь:

  • будь-які типи бетону;
  • цементні та піщані поверхні;
  • гіпсові поверхні;
  • цементно-вапняні поверхні.

Важливо зазначити, що бетон контакт застосовується для внутрішніх робіт та іноді для консервації ремонтних робіт в холодну пору року. Грунтовка не розрахована на дуже низькі й високі температури. Цей аспект потрібно обов’язково взяти до уваги.  Бетоноконтакт стане правильним вибором для стелі. Монолітні плити на стелі складно поштукатурити, щоб покриття не потріскалось і не відстало, а бетоноконтакт розв’язує цю проблему швидко та якісно.

Як наносити бетоноконтакт?

Для чого потрібна грунтовка бетонконтакт ми вже розібралися. Бетонконтакт і його застосування широко застосовується при різних видах ремонтних робіт. А як її правильно наносити це актуальне питання, яке часто ставлять нашим спеціалістам клієнти. Перед тим як наносити грунт для бетону потрібно обов’язково очистити поверхню від пилу, бруду, жиру та будь-якого іншого сміття. Для того, щоб адгезія відбулася на найвищому рівні. Що таке адгезія? Це зчеплення матеріалу з поверхнею і вона має бути високою.

Після етапу очищення, в один шар, наноситься бетонконтакт грунт. Для особливо гладких поверхонь можна нанести декілька шарів. Але не використовуйте матеріал в надлишку, всьому має бути міра. Найкраще наносити бетоноконтакт валиком чи кісточко. Валиком буде звісно швидше. Час висихання грунтовки повністю складає орієнтовано 24 години при температурі в +5 до +30 градусів.

Для того, щоб забезпечити максимальну адгезію продукту з поверхнею, важливо також враховувати, що бетон має бути сухим, рівним та стійким. Тріщини та дефекти повинні бути прибрані до етапу нанесення. І звісно грунтовка під плитку чи інші матеріали не наноситься на свіжий бетон, який ще не має властивостей стійкості.

Для замовлення асортименту продукції від виробника PROMMAX з міста Полтава, рекомендуємо звернутися до нас зручним для Вас способом. Телефонуйте або напишіть нам листа на адресу prommax20@gmail.com

Підпишіться на нас в Instagram та Facebook.