Грунт-концентрат водостоп силікон: що це та для чого використовують?

Грунт-концентрат водостоп силікон від PROMMAX

Грунт для внутрішніх та зовнішніх робіт можна і потрібно купити у нашому магазині. Ми виготовляємо якісну продукцію, яка використовуються на великих об’єктах будівництва та просто для ремонту будинків та квартир. Водостійкий грунтовий концентрат застосовують для грунтування таких поверхонь, як бетон, газобетон, штукатурка, шпатлівка, гіпс, цегла, волокнисто-мінеральні плити та інші мінеральні поверхні. Грунт-концентрат водостоп силікон використовують перед фарбуванням матеріалами на основі акрилу та силікону. Силіконовий грунт для захисту поверхонь також застосовується для грунтування фасадів житлових приміщень, складських, торгових, промислових будівель, історичних пам’яток тощо. Використовується для внутрішніх та зовнішніх робіт. Може бути використаний як пропитка для захисту декоративної кладки зі штучного каменю, пористого природного каменю на вертикальних поверхнях. Отже, сфери застосування силіконового водостопу можуть бути різними, головне – це міцний та зносостійкий результат на роки.

Грунт-концентрат водостоп силікон – переваги силіконового водостопу

Водостійкий грунтовий концентрат має кілька важливих властивостей:

  1. Водостійкий та надійний грунт-концентрат – утворює надійний бар’єр, який запобігає проникненню води в конструкції або матеріали. Після використання даного продукту поверхні будуть залишатися в гарному стані довше, а отже, й експлуатація їх буде довгою.
  2. Гнучкий та міцний водостоп допомагає уникати розривів або тріщин в матеріалах під впливом різних факторів та температурних коливань.
  3. Має високу хімічну стійкість та може бути стійким до впливу різних хімічних речовин. Саме ця властивість дозволяє використовувати його в різних умовах та на різних поверхнях.

Силіконовий грунт для захисту поверхонь – це важливий матеріал, який призначений для створення водонепроникних і герметичних з’єднань на будівництві та під час ремонту. Його застосування дозволяє запобігти утворенню вологої або пошкодженої зони. Протигрибковий захист з грунт-концентратом також не можна недооцінювати. Для поверхонь, які можуть піддаватися впливу вологи, він є незамінним.

Застосування силіконового грунту та його склад

Як ми вже зазначали вище, грунт концентрат водостоп силікон може використовуватися для будь-яких внутрішніх та зовнішні робіт, адже він має високотехнічні властивості, які вирізняють його серед інших видів грунтовок.

Комапнент Функція
Вода Розчинник, розведення інших компонентів
Стирол-акрилова дисперсія Основний компонент, полімер для утворення плівки
Силіконова емульсія Забезпечує водонепроникність і гнучкість плівки
Функціональні добавки Додаються для покращення властивостей продукту

Інструкція по застосуванню грунт-концентрату досить проста. Силіконовий грунт для захисту поверхонь можна наносити щіткою, пензлем чи розпилювачем методом «мокре по мокрому». Працювати при t˚ навколишнього середовища та основи не нижче +7˚С та не вище +30˚С при відносній вологості повітря не більше 80%. Категорично забороняється наносити матеріал на вологу чи непоглинаючу поверхню.

Якщо Ви не можете визначитися, чи підійде для Вашої поверхні даний вид грунту, то ми з радістю надамо Вам безкоштовну консультацію. Ми виготовляємо якісні грунтовки, фарби та бетонконтакти. Для постійних клієнтів діє система лояльності. Якщо ви не знаєте, яку грунтовку обрати, то звертайтеся до нас. Ми готові надати вам безкоштовну консультацію за телефоном +380671329806

Підпишіться на нас в Instagram та Facebook.