Глибокопроникна грунтовка: навіщо потрібна?

Глибокопроникна грунтовка від PROMMAX

Підготовка поверхонь перед фарбуванням – це важливий етап ремонту, який не можна пропускати в жодному разі. Для того, щоб фарба лягала рівномірно, не лущилася та втрачала свої властивості потрібно провести комплексну підготовку, яка включає в себе наступні етапи: очистити та вирівняти стіни, пошпаклювати та звісно – глибокопроникна грунтовка. А вже після повного висихання грунтовки починати процес фарбування стін. До речі, в нашому інтернет магазині можна купити глибокопроникну грунтовку та інші види, а ще у нас представлений широкий асортимент фарби для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Глибокопроникна грунтовка: основні характеристики

Застосування глибокопроникної грунтовки є дуже поширеним. Грунтовка глибокого проникнення використовується для ущільнення та зчеплення поверхні стін та покращення адгезії з наступними шарами матеріалів. Проникнення грунтовки в пористу структуру – це одна з найважливіших характеристик даного виду лако-фарбового та будівельного матеріалу. Відгуки про глибокопроникні грунтовки завжди чудові, адже даний продукт ідеально підходить для для пористих і слабких структур поверхні і зменшить витрату матеріалів. Якість та економія коштів в даному випадку і є переваги глибокопроникної грунтування. Оптимальне вбирання глибокопроникної грунтовки базується на складі продукту, що має властивості, які будуть сприяти максимальній адгезії матеріалу та поверхні. Тому, вибір глибокопроникної грунтовки для ремонту – це етап, який не потрібно пропускати. Зміцнення основи перед обробкою приведе ваш ремонт до логічного завершення, а поверхня буде в ідеальному стані ще довго. Технічні характеристики глибокопроникної грунтовки від PROMMAX завжди на найвищому рівні, адже ми виготовляємо продукцію, яка відповідає всім державним стандартам.

Різниця між звичайною та глибокопроникною грунтовкою

Звичайна грунтовка та глибокопроникна грунтовка використовуються для підготовки поверхні перед нанесенням фарби або іншого покриття, проте вони мають деякі відмінності. У таблиці нижче наведені основні відмінності, які допоможуть Вам зробити правильний вибір.

Особливість Звичайна грунтовка Глибокопроникна грунтовка
Проникнення Не проникає глибоко в поверхню Проникає глибоко в пори матеріалу
Адгезія Забезпечує базову адгезію фарби Забезпечує сильну адгезію фарби
Заповнення дефектів Не заповнює глибокі тріщини Може заповнювати глибокі тріщини
Захист Може надати базовий захист Надає додатковий захист від вологи
Використання Зазвичай використовується на металі, дереві, пластмасі та інших поверхнях Часто використовується на бетонних, кам’яних або пористих поверхнях

Глибокопроникна грунтовка відрізняється від звичайної грунтовки тим, що вона проникає глибше в пори поверхні, забезпечуючи кращу адгезію фарби та інших покриттів. Вона також є більш ефективною в заповненні дефектів,  захищає від вологи, особливо на пористих матеріалах, таких як бетон чи камінь. Важливість глибокопроникної грунтовки неможливо переоцінити. Глибокі грунтовки мають важливу властивість: антигрибковий та антисептичний ефект. Саме ця властивість сприяє стійкості оброблюваних поверхонь до появи грибків і плісняви та збільшує довговічність поверхонь, а в приміщеннях з підвищеною вологістю не з’являється специфічний запах. Захист поверхонь з глибокопроникною грунтовкою стане ще однією важливою перевагою перед вибором продукції. Ну і звісно, класний фінансовий аспект – економія фарби з глибокопроникною грунтовкою досягається майже в два рази. Тому не гайте часу та замовляйте глибокопроникну грунтовку у надійного виробника з Полтави. Доставляємо по всьому місту. Ми готові надати вам безкоштовну консультацію за телефоном +380671329806

Підпишіться на нас в Instagram та Facebook.