Ремонт без турбот: інтер’єрна фарба і її різновиди

Ремонт без турбот: інтер'єрна фарба PROMMAX

Всі ми хоч раз, але стикалися з ремонтом вдома. Довгий процес, який в результаті дає бажаний ефект. Наш дім змінюється і стає оновленим. Ви помічали, що після оновлення своєї оселі, тобто після ремонту, ми хочемо проводити вдома більше часу. Але як зробити ремонт без турбот і при цьому не витратити всі гроші світу на нього? Даємо підказки в цій статті, тому обов’язково дочитайте до кінця.

Ремонт без турбот: почнемо зі стін

Найбільш кропіткою та енергозатратною роботою є фарбування стін. Адже потрібно пройти всі етапи – від підготовки і вже до самого фарбування. Але важливо пам’ятати, що фарбування стін простіше, аніж поклейка шпалер, та ще й досить популярна зараз. Для фарбування стін вдома потрібно виробниками створені інтер’єрні фарби для стін. Фарба інтер’єрна представлена в широкому асортименті від нашого виробника на нашому сайті. Ми виготовляємо якісну лако-фарбову продукцію, яка має високий поріг стійкості та тривалий термін експлуатації. Обираючи нашу продукції Вам не потрібно буде перефарбовувати стіни щороку. Інтер’єрна фарба для стін має багато характеристик, які виділяють її серед інших видів фарб. Важливо зазначити, що витрата інтер’єрної фарби є економною, а тому ремонт обійдеться Вам значно дешевше.

Характеристики, які має інтер’єрна фарба:

  1. Паропроникність. Фарба інтер’єрна PROMMAX може дихати, пропускаючи вологу і перешкоджаючи утворенню цвілі і грибків. А це важливо для дому. Адже будь-який грибок – це отрута для нашого організму.
  2. Зносостійкість. Інтер’єрні фарби для стін захищають покриття від механічних пошкоджень. Фарба інтер’єрна, що миється дозволяє мити поверхню від забруднень.
  3. Світлостійкість. Фарба не вигорає на сонці і тривалість її експлуатації збільшується.

Ремонт без турбот – який вид інтер’єрної фарби обрати?

Інтер’єрні фарби для стін бувають різних видів, серед них найбільшою популярністю користуються водоемульсійна інтер’єрна фарба, акрилова інтер’єрна фарба, силіконова фарба, а також клейові, латексні, емалеві та масляні фарби. Водоемульсійна або фарба інтер’єрна, що миється вважається економічним лакофарбовим матеріалом, який швидко сохне, має мінімальний запах після нанесення, а також низьку вартість. Інтер’єрна фарба, що миється застосовується в приміщеннях з мінімальним рівнем вологи – це спальні, вітальні, дитячі кімнати. Як бонус, покриття дихає, легко очищається від бруду і пилу.

Акрилова інтер’єрна фарба застосовується в кімнатах з мінімальним рівнем вологості. Швидко висихають, не мають різкого запаху. Особливість цього покриття полягає в наявності в складі акрилових смол, які створюють міцну, гладку плівку. Мають більш високу стійкість до пошкоджень і зовнішніх чинників.

Силіконова інтер’єрна фарба стане також гарним вибором під час ремонту. У складі силіконової фарби містяться силіконові смоли, що роблять її паропроникною і стійкою до вологи. Завдяки цьому використовувати силіконове покриття можна в приміщеннях з високим рівнем вологи – на кухні або у ванній кімнаті.

То яку ж фарбу краще обрати?

Як ми вже і писали вище, інтер’єрна фарба – це чудовий варіант економного але затишного ремонту. А якщо використовувати фарбу від PROMMAX, то результатом ви залишитеся задоволені на довгі роки. Інтер’єрні фарби купити у нашому інтернет-магазині – це завжди гарна ідея, адже Ви отримаєте якісний продукт за приємною ціною. Проводимо консультації та допомагаємо з підбором фарби. Пам’ятайте, найкращі інтер’єрні фарби для стін продаються у нас – у виробника №1 з міста Полтава. Здійснюємо також доставку по місту. Ми готові надати вам безкоштовну консультацію за телефоном +380671329806

Підпишіться на нас в Instagram та Facebook.